martes, 24 de septiembre de 2013

Cavitats resonadores "La màscara"

Quan escoltem la expressió "posa la veu en màscara" estem referint-nos a les cavitats resonadores que tenim tots al cap,  mitjançant el sosteniment de la veu amb la respiració profunda  i la implicació muscular adient  "penjem" la veu els nostres resonadors craneals "sins paranasals". 
Utilitzant tot l´espai craneal.

"Recordeu nois i noies la veu resona on hi ha os, és per aquest motiu que quan ens costipem la veu perd qualitat, doncs un dels punts centrals on ella es recolza i amplifica queda  ple de mocs "els resonadors de cap", -és com si intentem parla dins l´aigua-, per això em de mantenir la salut en forma, per tal d´evitar procesos inflamatoris o costipats crònics"



                                           

                                 Antigament aquesta zona de la veu és deia CAVUM






Aquest lloc amplifica la capacitat de la nostra veu, les veus impostades fan servir aquest indret per enriquir les seves veus amb armònics i amplificar el material sonor vibrant.
Per aquest motiu els cantants d´òpera no fan servir micro, doncs la seva veu recolsada amb una bona tècnica queda amplificada amb la seva pròpia naturalesa. Desprès si tenim un espai per cantar que te una acústica bona aleshores ja és la bomba jajajaj.





No hay comentarios:

Publicar un comentario